Opis kvara: Kompjuter nece da se poveze na internet

Neispravni drajveri, virusi u racunaru, ostecen operativni sistem, neispravna maticna ploca, neispravan ruter, nepodesen ruter, kablovi ili nepodesen wireless, mogu izazvati ovaj problem. Kvarovi su najcesce povezani, i potrebno je pronaci pravi uzrok pre popravke.
Sistematski treba traziti kvar, pocevsi od podesavanja mrezne konekcije na racunaru, vodeci racuna o fajervolu antivirusnog programa. Proveriti ispravnost i otkloniti kvar mrezne karte, eventualni kvar hard diska, testiranje memorije, reparacija operativnog sistema i drajvera, a zatim kroz mrezu pristupiti i podesiti ruter za internet. Najcesce je kvar ocigledan a sitni propusti u podesavanju zadaju probleme.


Blokira na internetu

Kontakt podaci-servis racunara Integral
064-114-29-14


servis kompjutera servis TFT monitora servis laptopa servis graficke karte servis maticne ploce ciscenje laptopa servis hard diskova gasi se zamrzava sliku ne pali se ne podize sistem blokira na internetu nece da se poveze na internet blokira bucan ne daje sliku ne prepoznaje tastaturu ne prepoznaje usb pisti sporo radi nece da se pokrene reinstalacija ciscenje virusa spasavanje podataka